First Drive

Kørekort til bil med automatgear

Siden januar 2017 har det været muligt i Danmark, at man som førstegangs erhverver kan tage kørekort til personbil med automatisk gear. Efterfølgende må man så kun køre bil med automatgear. Har man et almindeligt kørekort, må man fortsat køre biler med såvel manuelt- som automatgear.

Såfremt du efter at have bestået køreprøven med automatgear ønsker at køre med manuelt gear, skal du bestå en ny, praktisk køreprøve i en godkendt skolevogn med manuelt gear.

Undervisningen til bil med automatgear er nøjagtig den samme - borset fra kørsel i skolevognen - og du følger et helt normalt hold og forløb. På manøvrebane og køreteknisk anlæg kan du muligvis komme til at køre i en bil med manuelt gear. Det eneste krav er, at den praktiske køreprøve aflægges i en bil med automatgear.

Fordelen ved at køre en bil med automatgear er, at du bedre kan koncentrere dig om trafikken, da der ikke skal laves gearskifte.

First Drive køreskolen tilbyder nu, at du kan få et kørekort til bil med automatgear. 

Hvis du ønsker at køre i en bil med automatgear kan du tilmelde dig og blot skrive besked, at du ønsker at køre i en bil med automatgear.  Du kan også ringe til os på 26 161 161 eller kontakte os via hjemmesiden

Tilmeld dig nu

Kør med automatiskgear - skolevogn Škoda Superb

​Vores skolevogn er komfortabel og har gode køreegenskaber. Škoda Superb byder på maksimal komfort og sikkerhed i luksusklassen. Den er både god, når det gælder kabineindretning, funktionsgrebenes placering og bilen er let at betjene. 

Bil med automatgear kan være en fordel for dem der har svært ved at skulle betjene gear og kobling, udover alt det andet der skal holdes styr på samtidig. Når du er blevet automatiseret i kørslen, kan du lettere lægge elementet omkring kobling og gear betjening indover, hvis du ønsker. Du vil i en del tilfælde kunne spare nogle køretimer i det totale kørekort forløb

Tilmeld nu

Kørelærer til bil med automatgear

Når du skal have kørekort til bil med automatisk gear kommer du til at køre med vores kørelærer Gert Ebbesen. Han er både erfaren, pædagogisk og underviser med et smil på læben. 

Hvis du vælger at have kørekort til bil med automatgear betaler du for lovpakken plus et tillæg på 2.000 kr.

Pris for lovpakke i bil med automatgear med 1 teoriprøve  -17.475,-kr.

Bil til praktisk køreprøve 1.350,- i København.

Hvis du skal have flere køretimer end hvad der er i lovpakken, koster de ekstra kørelektioner 475 kr. 

Se vores priser

First Drive thumb up thumb down users

95.35

% Tilfredshed