First Drive

Nyt kørekort

Kørekort til bil

Ønsker du en grundig undervisning med erfarne kørelærere, der sætter din og andres sikkerhed højt, så kan du trygt vælge os.

Vi har mere end 10 års erfaring i undervisning og styr på planlægningen fra start til slut. Så behøver du kun at koncentrere dig om at køre bil.

Tilmeld dig nu!

Hvorfor vælge os?

Hos os får du:

Gode skolebiler
Du har mulighed for at køre i biler, hvor du ud over selve undervisning får køreglæde. Med vores undervisning kan du være sikker på ikke kun at lære at køre bil, men også at blive glad for at køre bil.

Høj beståelse
Vi går op i vores arbejde og færdselssikkerhed. Vi stiller store krav både til dig og til os os som underviser. Derfor har du klart de bedste muligheder for at bestå prøverne første gang.

Dit behov kommer i fokus
Vi underviser i mindre hold, hvor du er i fokus og kan stille spørgsmål. Ingen overfyldte teorilokaler, hvor du overses. Dette betyder, at du lettere kan få tid til sine kørelektioner. Alt dette giver dig bedre muligheder for at bestå i første hug.

Tilmeld dig nu!

Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til køreskolen First Drive i Valby. At være 33 år og starte på kørekort er ikke ubetinget en let opgave, men Hans’ fine tilgang til tingene, gjorde bare det hele en hel del nemmere. Hans siger ikke hvad du vil høre, men hvad der skal høres, og det er den ærlighed man ender med at sætte meget pris på. Han pejler sig hurtigt ind på de svagheder der skal arbejdes på, så at man, i et veldoseret tempo, får trænet sine ting op på en effektiv og god måde. Stor ros til Hans for et velafbalanceret, behageligt og ganske professionelt kørekorts-forløb. Jeg bestod alle prøver i første hug, og jeg er ikke tvivl om hvorfor. Jeg fandt den rigtige køreskole.
First Drive
Anders
First Drive thumb up thumb down users

95.35

% Tilfredshed