First Drive

Kørelærer og skolebiler

Kørelærere

Kørelærer Hans Pallesen og Gert Ebbesen er begge erfarne kørelærere. De er kendt for deres rolige væsen og fleksibilitet. De er især dygtige til nervøse og unge elever. De underviser begge gerne med et smil på læberne, så eleverne forstår materialet og efterfølgende klarer en sikker kørsel i trafikken.

Tilmeld dig nu!

Peugeot 3008 SUV

Peugeot 3008 SUV udstråler kraft og karakter. Det er en super moderne bil som er nem at manøvrere med i trafikken. Med øget frihøjde og hævet førerposition, har Peugeot 3008 SUV unikke køreegenskaber og præcis styring. I den vil du opleve et sansestimulerende og teknologisk univers, der vil give dig endnu stærkere køreoplevelser.

Kør med automatiskgear - skolevogn Škoda Superb

Vores skolevogn er komfortabel og har gode køreegenskaber. Škoda Superb byder på maksimal komfort og sikkerhed i luksusklassen. Den er både god, når det gælder kabineindretning, funktionsgrebenes placering og bilen er let at betjene. 

Bil med automatgear kan være en fordel for dem der har svært ved at skulle betjene gear og kobling, udover alt det andet der skal holdes styr på samtidig. Når du er blevet automatiseret i kørslen, kan du lettere lægge elementet omkring kobling og gear betjening indover, hvis du ønsker. Du vil i en del tilfælde kunne spare nogle køretimer i det totale kørekort forløb.

Tilmeld dig nu!

Tilbud på kørekort

Tilbud på kørekort og undervisningsforløbet adskiller sig ikke særlig meget fra en til en anden køreskole - det er kørelærere som gør den store forskel. Kom til vores gratis intro aften og se om vi er det rigtige match for dig.

Tilmeld dig nu!

First Drive thumb up thumb down users

95.35

% Tilfredshed