First Drive

Kørelærer og skolebiler

Kørelærere

Kørelærer Hans Pallesen og Lars Hagmann er to erfarne kørelærer. De er begge kendt for deres rolig væsen og fleksibilitet. De er især dygtige til nervøse og unge elever. De underviser gerne med et smil på læberne, så eleverne forstår materialet og efterfølgende klarer en sikker kørsel i trafikken.

Tilmeld dig nu!

Peugeot 3008 SUV

Peugeot 3008 SUV udstråler kraft og karakter. Det er en super moderne bil som er nem at manøvrere med i trafikken. Med øget frihøjde og hævet førerposition, har Peugeot 3008 SUV unikke køreegenskaber og præcis styring. I den vil du opleve et sansestimulerende og teknologisk univers, der vil give dig endnu stærkere køreoplevelser.

Mazda CX 5

Mazda CX-5 har et atletisk ydre, en kompakt SUV med SKYACTIV-teknologier, højtydende motorer, nye effektive gearkasser, et let karosseri og ny undervogn. En bil der helt enkelt forener klassisk Mazda køreglæde med et lavt brændstofforbrug. Den er blandt klassens mest sikre biler. 

Siddestillingen i Mazda 5 er lav, sportslig og med glimrende ergonomi – ikke kun for lave japanere, men også langbenede danskere. Førersædet omfavner dig, og du føler dig i ét med Mazda 5, der fra første sving opleves som en "drivers car". 

Tilbud på kørekort

Tilbud på kørekort og undervisningsforløbet adskiller sig ikke særlig meget fra en til en anden køreskole - det er kørelærere som gør den store forskel. Kom til vores gratis intro aften og se om vi er det rigtige match for dig.

Tilmeld dig nu!

First Drive thumb up thumb down users

95.35

% Tilfredshed