Danske Kørelæreres Landsforbund

Medlem af Danske Kørelæreres Landsforbund

Ny elev

Som ny elev har du brug for en række informationer som kan være relevant for dig at vide inden du starter på kørekort uddannelsen. Vi har her en række informationer for dig.

Er du interesseret i at høre mere, eller tilmelde dig til kørekortundervisning er du meget velkommen til at kontakte os på 26 161 161.

Anders
“Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til køreskolen First Drive i Valby. Jeg ledte på forhånd efter en køreskole med mindre hold, hvor man kunne få fornemmelsen af at komme i fokus og arbejde koncentreret. Det leverede Hans Pallesen i sine hyggelige lokaler ved Søndermarken. At være 33 år og starte på kørekort er ikke ubetinget en let opgave, men Hans’ fine tilgang til tingene, gjorde bare det hele en hel del nemmere. Hans siger ikke hvad du vil høre, men hvad der skal høres, og det er den ærlighed man ender med at sætte meget pris på. Han pejler sig hurtigt ind på de svagheder der skal arbejdes på, så at man, i et veldoseret tempo, får trænet sine ting op på en effektiv og god måde. Stor ros til Hans for et velafbalanceret, behageligt og ganske professionelt kørekorts-forløb. Jeg bestod alle prøver i første hug, og jeg er ikke tvivl om hvorfor. Jeg fandt den rigtige køreskole.”